Skillet - Diskografie + životopis

31. ledna 2011 v 9:52 | Lucík |  Skillet
Skillet

Skillet je křesťanská rocková kapela, která vznikla roku 1996 v Tennessee (USA). Hrají různé žánry - nejen rock, alternativní rock, jejich muzika sklouzává k industrial rocku, nu metalu a v posledním albu se přibližuje i gothic metalu.

Kapela od svého vzniku nahrála 8 desek, 1 DVD a mnoho z jejich písní se hrálo i rádiích.

Jejich muzika je energická s aktuálními, trefnými texty. Hlas zpěváka Johna Coopera je pro kapelu typický nejen naléhavostí, živostí, ale i surovostí - zase hlavně u poslední desky Comatose.

První dvě alba nahráli pouze tři (John Cooper - zpěv, basa, Trey McClurkin - bicí, Ken Steorts - kytara), z nichž v nynější sestavě zůstal akorát John Cooper. Nyní má kapela čtyři členy ve složení John Cooper, Korey Cooper, Jennifer Ledger a Ben Kasica.

Diskografie

2006 Comatose
2003 Collide
2001 Alien Youth
2000 Invincible
1999 Hey You, I Love Your Soul
1996 Skillet

DVD

2002 Alien Youth
2008: Comatose Comes Alive (CD/DVD)

Zdroj: ZDE

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama